Načini plačila

Izdelki se naročajo z izbiro, uporabo menija in izpolnjevanjem elektronskega obrazca. Kupec lahko naroči in kupi izdelek kot registrirani uporabnik. Izdelek velja za naročenega, ko kupec gre skozi celoten postopek naročanja in dobi potrditveno e-sporočilo s številko naročila.

Plačilo naročenih izdelkov je možno opraviti na naslednje načine:

  • Bančna nakazila
  • PayPal
  • Po povzetju z gotovino

V kolikor kupec po e-sporočilu ne dobi obvestila, da je pogodba sklenjena po zaključenem procesu naročanja, predlagamo, da preveri:

  • Ali je sporočilo v mapi Junk/Spam/Neželena pošta
  • Ali je poštni predal poln

V primeru, da vplačilo ne bo izvedeno v navedenem roku, bo Prodajalec ravnal in po naknadno opravljenem vplačilu izven roka z dostavo kupljenih izdelkov, če pa ne bo lahko izvedel dostave iz upravičenih razlogov, bo pogodbo enostransko prekinil in opravil povračilo vplačanih sredstev.

Če je vplačilo pravilno opravljeno in vidno na računu Prodajalca, bo Prodajalec pristopil k dostavi naročenih izdelkov. Račun na naročilo se dostavi v pošiljki skupaj z blagom.

RAČUN BREZ DDV (PRAVNE OSEBE)

(velja samo za bančne transakcije in za stranke ki imajo podjetje) Prosimo vas, da pred kakršnimi koli nadaljnjimi plačilnimi koraki stopite v stik z našo ekipo za podporo strankam prodaja@carparts.si
Potrebujemo vaše dvačno številko in polno ime in naslov vašega podjetja. Takoj zatem vam bomo posredovali vse potrebne podatke za dokončanje nakupa. 

V primeru, da tega računa ne zahtevate pravočasno, upoštevajte, da ne bomo mogli popraviti.