Varnost

Izjava o varnosti online plačevanja

Pri plačevanju na naši spletni uporabljate

2Checkout – napredni sistem za varen sprejem plačilnih kartic preko spleta.

2Checkout zagotavlja popolno zaupnost vaših kartičnih podatkov že od trenutka, ko jih vpišete v 2Checkout plačilni obrazec. Plačilni podatki se kodirano posredujejo od vašega spletnega brskalnika do banke, ki je izdala vašo kartico. Naša trgovina nikoli ne pride v kontakt s celotnimi podatki o vaši plačilni kartici. Prav tako so podatki nedostopni celo uslužbencem 2Checkout sistema. Izolirano jedro samostojno prenaša in upravlja občutljive podatke ter jih pri tem hrani popolnoma varne.

2Checkout vse pridobljene informacije šteje za bančno skrivnost in jih v skladu s tem obravnava. Informacije se uporabljajo izključno za namene, za katere so namenjene. Vaši občutljivi podatki so popolnoma varni, njihova zasebnost pa je zagotovljena z najsodobnejšimi zaščitnimi mehanizmi. Pridobivajo se samo podatki, ki so nujni za izvedbo posla, v skladu s predpisanimi zahtevnimi procedurami za online plačevanje.

Varnostne kontrole in operativne procedure, ki so uprabljene na našu infrastrukturi, zagotavljajo trenutno zanesljivost 2Checkout sistema.  Poleg tega, z vzdrževanjem stroge kontrole dostopa, rednim spremljanjem varnosti in globinskimi kontrolami za preprečevanje ranljivosti omrežja ter načrtnim izvajanjem odredb o informacijski varnosti trajno vzdržujejo in izboljšujejo stopnjo varnosti sistema z zaščito vaših kartičnih podatkov.