Prosimo, izpolnite spletni obrazec, da dobite število zahtev za vrnitev blaga.

Vrnitev blaga

Z nakupom v spletni trgovini Web auto oprema d.o.o. uresničujete maksimalno garancijo, da boste dobili vrednost za vaš denar. Če kakšen izdelek ima skrito pomanjkljivost – pošiljamo nadomestni artikel ali vračamo denar!

Rok za vračilo blaga je 14 dni, rok začne teči od dne, ko je blago, ki je predmet pritožbe, predana v posedovanje. Več informacij si oglejte v rubriki Enostranska prekinitev pogodbe

Prodajalec se zavezuje, da bo dostavil izdelek, ki je tehnično pravilen.

Prodajalec ni odgovoren za morebitne poškodbe in druge obveznosti, ki se nahajajo v domeni dostavne službe. Pri prevzemu blaga je kupec dolžan reklamacijo povedati dobavitelju na licu mesta.

Vrnitev blaga se ne prizna, če je kupec po svoji napaki naročil napačen izdelek ali mu naročeni izdelek ni všeč, razen, če je pripravljen na sebe prevzeti manipulativne stroške vrnitve blaga.

Kontaktirajte nas po elektronski pošti na prodaja@autokreso.hr ali izpolnite “obrazec za vrnitev blaga”, zapakirajte v dodatno škatlo svoj neuporabljeni artikel v originalni embalaži.

V primeru, da kupec vrača artikel, ki mu iz določenega razloga ne ustreza, poštnino za vrnitev krije sam (vrnitev na naš naslov in pošiljanje nadometnega artikla).  Pošljite ga na naš naslov in se vam bomo javili s povratno informacijo, ko nam paket prispe ter, ko začnemo z obravnavo vrnitve.

Vrnjeni artikel mora biti v originalnem nepoškodovanem pakiranju z nalepkami proizvajalca. Prosimo ne uničujte originalnega pakiranja in ne pišite po njemu ali ne bomo v zmožnosti prevzeti vrnitev.

Pomembno je na paket jasno poudariti napis: VRNITEV

Pridržujemo si pravico, da zavrnemo vrnitev artiklov, ki niso vrnjeni v skladu z navedenimi navodili.

Vrnitev blaga na naš naslov lahko opravite preko dostavne službe po vaši izbiri.

Pošiljanje paketa na vaš naslov opravljamo z našim pogodbenim kurirjem po veljavnem ceniku.

Ko prejmemo vaš paket, le-ta bo pregledan in zahteva bo obdelana v roku 24 ur od prejetja, z izjemo nedelovnih dni ter praznikov. Pridržujemo si pravico, da vrnitev artikla traja do 5 delovnih dni od dostave vašega paketa na naš naslov.

Če želite povračilo denarja, bo le-to obdelano v najkrajšem možnem roku. Povračilo denarja bo opravljeno na isti način kot je artikel plačan, s preklicem kartičnega vplačila v roku 5 delovnih dni.

Za posebna in edinstvena naročila – med takšno vrsto naročil štejejo izdelki, ki so zelo redki, specifični ter nimajo komercialne vrednosti razen za lastnika/naročnika. Oziroma blago, ki je iz strani Web auto oprema d.o.o. naročena posebej za naročnika. Kot primer navajamo npr. avtodele za redke avtomobile kot so Bentley, Ferrari, Rolls Royce itd, avtodele, ki so izdelani po naročilu, redke in športne dimenzije pnevmatik itd. Ne vračamo polnega zneska, temveč znesek zmanjšan za 50%

V primeru, da kupec naroči blago in ga zavrne prevzeti brez razloga (embalaža ni poškodovana, dostavljeni izdelek je točen in pravilen), Web auto oprema d.o.o. ima pravico, da vplačani znesek kupoprodajne cene prikrajša za znesek direktnih stroškov pošiljanja ter vrnitve izdelka.

Web auto oprema odgovarja za materialne pomanjkljivosti stvari, ki jih prodaja na svojih straneh v skladu s pozitivnimi predpisi, posebej Zakonu o obveznih odnosih Republike Hrvaške.

Web auto oprema d.o.o. v sodelovanju s servisom določa v katero kategorijo spada vrnjeni izdelek po prejetju izdelka.

Dostopnost izdelka in storitve spletne trgovine

Web auto oprema si pridržuje pravico, da v katerem koli trenutku iz prodaje umakne kateri koli izdelek. V takšnih primerih podjetje Web auto oprema. kupcu nedostavljenega vendar plačanega izdelka oziroma plačane storitve vrača celoten denarni znesek za tiste izdelke, ki niso več v ponudbi oziroma za tiste storitve, ki so plačane, niso pa izvedene, neodvisno od razloga umika izdelka iz prodaje oziroma neizvedbe storitve. Prav tako si podjetje Auto Krešo pridržuje pravico, da spremeni, pravočasno ustavi ali prekine ponujanje storitev spletne trgovine.

Obvestilo o statusu vrnjenega izdelka in uresničenem znesku povračila bo kupec prejel v roku 10 dni preko e-pošte. Povračilo denarnih sredstev kupcu bo opravljena najkasneje v roku 5 dni od datuma pošiljanja obvestila kupcu.